Copyright

Auteursrecht
Van anderen

In de citatenwidget (‘Uitgelezen uitgesproken‘, rechts op de pagina) wordt, indien bekend, de bron aangegeven; als er een link bestond op het moment van toevoegen of aanpassen van het citaat wordt deze gegeven.

Hieronder staan de copyrightmededelingen zoals de uitgevers van de verschillende Bijbelvertalingen die graag zien (de links naar de websites van de uitgevers zijn toegevoegd).

Verder maken we ook – meestal – gebruik van teksten uit de Herziene Statenvertaling, uitgegeven door de Stichting Herziening Statenvertaling; deze vertaling gebruiken we meestal voor de links (zie hieronder waarom ik de Nieuwe Bijbelvertaling daar niet meer voor gebruik). En af en toe wordt de Naardense Vertaling ook wel eens gebruikt; deze wordt uitgegeven door Uitgeverij Skandalon.

In de berichten gebruiken we in citaten vaak de Nieuwe Bijbelvertaling, maar sinds het Nederlands Bijbelgenootschap bij links naar deze vertaling altijd een naam wil laten zien (zie Op internet verwijzen naar de Bijbel en Een voorspelling is uitgekomen), gebruiken we ook vaak de Herziene Statenvertaling.

Van mij

Overname van teksten, illustraties of gedeelten daarvan mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur van de berichten (als ik dat niet ben) en van mij (zie Contact).

Verantwoordelijkheid
Verantwoordelijkheid voor inhoud

Hoewel de teksten op deze site met zorg zijn samengesteld aanvaard ik geen verantwoordelijkheid voor eventuele onjuistheden. Evenmin aanvaard ik verantwoordelijkheid voor de gevolgen van acties die worden ondernomen op basis van informatie die op deze site verstrekt wordt.

Verantwoordelijkheid voor links

Ik ben niet verantwoordelijk voor de inhoud van sites waarnaar vanaf deze site wordt verwezen. Ik controleer af en toe de links op de pagina’s om te weten of ze nog geldig zijn, en of er geen andere informatie achter is komen te staan.

Onderhoud

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 20 november 2018.
Controle van de links heeft voor het laatst plaatsgevonden op 23 mei 2019.

Homepage

Over Bijbel en geloof