Beerzer Bulten 2016 10 29

Vanochtend heb ik opnieuw de parkeerplaats aan de Beerzerhooiweg als startpunt genomen.Geel blad van Amerikaanse eik Deze keer heb ik bladeren van de Amerikaanse eik gefotografeerd die anders verkleurd waren dan de vorige keer.

Verder vind ik het prachtig om paddestoelen op de plaat te zetten. Het lukt me zelden om ze goed te determineren als ik ze niet ken, maar dat mag de pret niet drukken.Misschien-melksteelmycena

Op Soortenbank vond ik deze pagina, en ik vind dat er wel een redelijke gelijkenis is tussen de foto op die pagina en mijn eigen foto.

Toen ik het volgende object te zien kreeg dacht ik aan mensen die uitdrukkingen als ‘holy shit’ of ‘holy crap’ gebruiken.Hondepoep in schimmel Voorzover ik kan bekijken is deze hondepoep ingepakt in een soort schimmel. Gelegd of vervormd tot een bijzonder symbool.

“Kan het stof u soms loven, en getuigen van uw trouw?” is een citaat uit Psalm 30. Het stof looft hier zèlf niet, maar mij bracht het wel op een idee.