Beerzer Bulten 2016 10 25

Blad van Amerikaanse eik, roodgekleurd
Vanmiddag ben ik om een uur of drie naar de Beerzerhooiweg gegaan, om een stukje door het bos te gaan lopen.

Er was uiteraard van alles te zien en te fotograferen; o.a. dit prachtig verkleurde Amerikaanse eikeblad. Het weer was heerlijk zacht, een graad of twaalf.

Jonge vliegenzwam

Verder kwam ik nog wat vliegenzwammen tegen, mooi in de zon. Dat zonlicht erop maakt zó’n verschil…

Ik kwam twee keer dezelfde oudere heer tegen. Voorzover ik kon zien verzamelde hij af en toe wat paddestoelen.

Vliegenzwammen

Later, toen ik bijna ‘rond’ was, kwam ik een dame tegen, met twee kleine kinderen. De kleintjes hadden het prima naar hun zin in het bos, ze deelden hun blijdschap met mij door mij heel enthousiast te begroeten. Zou dat door het mooie weer komen? Ik had de dame en de kinderen nooit eerder gezien…