Copyright

Auteursrecht
Van anderen

In de citatenwidget (‘Treffend en/of mooi gezegd:‘, rechts op de pagina) wordt, indien bekend, de bron aangegeven; als er een link bestond op het moment van toevoegen of aanpassen van het citaat wordt deze gegeven.

Aangezien ik christen ben, verwijs ik wel eens naar de Bijbel. Over het algemeen staat er bij welke vertaling ik gebruikt heb, of zal je dat uit de gevolgde link wel duidelijk worden. Hieronder staan de copyrightmededelingen zoals de uitgevers van de verschillende vertalingen die graag zien (de links naar de websites van de uitgevers zijn toegevoegd).

Misschien gebruik ik sommige van de bovenstaande vertalingen niet, maar dan staan de copyrightmededelingen er voor de volledigheid. Verder maak ik gebruik van teksten uit de Herziene Statenvertaling, uitgegeven door de Stichting Herziening Statenvertaling. En af en toe gebruik ik de Naardense Vertaling ook wel eens; deze wordt uitgegeven door Uitgeverij Skandalon.

In de berichten gebruik ik doorgaans de Herziene Statenvertaling, voor de reden waarom zie eventueel (zie evt. dit stuk op mijn site over Bijbel en geloof).

Van mij

Overname van teksten, illustraties of gedeelten daarvan mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur (zie Contact).

Verantwoordelijkheid
Verantwoordelijkheid voor inhoud

Hoewel de teksten op deze site met zorg zijn samengesteld aanvaard ik geen verantwoordelijkheid voor eventuele onjuistheden. Evenmin aanvaard ik verantwoordelijkheid voor de gevolgen van acties die worden ondernomen op basis van informatie die op deze site verstrekt wordt.

Als ik organisaties noem, betekent dat niet dat ik namens die organisaties schrijf. Integendeel, alles op deze website staat in het teken van mijn persoonlijke mening – en daar heeft iedereen recht op, zie de ondertitel van deze site. (Voor de duidelijkheid: dat geldt ook voor wat ik schrijf over werken met SAP – SAP AG is daar niet verantwoordelijk voor.)

Verantwoordelijkheid voor links

Ik ben niet verantwoordelijk voor de inhoud van sites waarnaar vanaf deze site wordt verwezen. Ik controleer af en toe de links op de pagina’s om te weten of ze nog geldig zijn, en of er geen andere informatie achter is komen te staan. De links in (vooral oudere) berichten kunnen op een gegeven moment verlopen (zijn); als je dat stoort, neem dan contact op.

Onderhoud

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 22 mei 2019.
Controle van de links heeft voor het laatst plaatsgevonden op 22 mei 2019.

Iedereen heeft recht op mijn mening ;-)